Neuro Brand Tracker
Meet de groei van jouw merk in het onderbewuste

Traditionele Brand Trackers vertellen je het halve verhaal omdat ze uitgaan van een bewuste beantwoording van vragen. Neurensics heeft een tool ontwikkeld waarmee de onderbewuste waardering van een merk gemeten kan worden. Dus als jij weet welke associaties relevant zijn voor jouw het merk, meten wij de trends in de tijd en dan daar waar merken hun werk doen. In het onderbewuste.

Image Title

De 'Net Promoter Score' weergeven in het brein van de consument

Neural Brand Tracking

We meten de categorie én jouw merk het hele jaar door. Rapportage vindt twee maal per jaar plaats, tenzij er plotseling een significante verandering optreedt in de voortschrijdende metingen van één of enkele associaties.

Neural Brand Alert

Het kan dan niet anders of er is iets aan de hand. Externe of interne factoren zijn daarvoor verantwoordelijk die dan kunnen worden opgespoord; we weten immers precies wanneer dit fenomeen zich heeft voorgedaan en op welke associaties dit betrekking heeft.

Effectief en Efficiënt

Onze Neural Brand Tracker is de beste brand tracker in de markt, eenvoudigweg omdat hij het onderbewuste meet, bijhoudt en rapporteert. Maar ook omdat de kosten beperkt blijven omdat we alleen die associaties onderzoeken die relevant zijn.

Track jouw merk

Bekijk de Smint case voor het levende bewijs van onze Neuro Brand Tracker en neem contact met ons op om jouw merk onder de loep te nemen!