Neural Brand Consultancy
Verbeter je merkkracht met neuro-inzichten

Als we naar mars willen huren we wetenschappers in, als we een nieuw merk in de markt willen zetten of ons merk willen herpositioneren, dan doen we dat op de onderbuik, of op zijn best op de onderbuik van specialisten met een ‘proven track record’.

Maar waarom zou je het merk niet bouwen met de bovenkamer? En dan vooral die van wetenschappers: psychologen, gedrags- en neurowetenschappers met een ‘proven fact record’.

Co-sharing

De fase waarin elke discipline zijn inzichten op tafel legt die relevant zijn voor de ontwikkeling van een succesvolle marktstrategie. De fase waarin ook taken worden verdeeld.

Co-create

De fase waarin op een scrum-achtige wijze wordt gewerkt aan de totstandkoming van de merkpropositie, de positionering en de strategie om daar te komen. E.e.a. op basis van (neuro) onderzoek.

Effectief en efficiënt

Het fact based bouwen aan je merk is een investering voor jaren. Je weet zeker dat je de juiste associaties hebt gevonden. Je weet zeker dat je bouwt aan de merkwaarde, aan de groei van merk en bedrijf.

Bouw aan jouw merkwaarde

Wil jij bouwen aan de merkwaarde en groeien met je bedrijf? Neem dan contact met ons op en kom samen met ons dichter bij de waarheid.